Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες εντυπωσιακές φωτογραφίες από το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb

*
H NASA δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb. Σε αυτές περιλαμβάνονται λήψεις από τα Carina Nebula, Southern Ring, SMACS 0723, WASP-96b και Stephan’s Quintet.

Οι εικόνες που παρατίθενται στη συνέχεια, μαζί με τα σχετικά tweets που προσφε΄ρουν πληροφορίες είναι εντυπωσιακές και πρόκειται για μια σημαντική στιγμή στην πρόοδο της ανθρωπότητας να κατανοήσει το σύμπαν. Επιπλέον, αποτελούν ένδειξη ότι το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb μπορεί να εξυπηρετήσει τους σκοπούς για τους οποίους κατασκευάστηκε και αναμένεται να βρίσκεται σε λειτουργία για τα επόμενα πέντε έτη. Πάντως η NASA πιστεύει ότι το παρατηρητήριο έχει αρκετή ενέργεια για να τροφοδοτήσει την επιστημονική έρευνα για πάνω από μία δεκαετία.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*